martes, 9 de junio de 2020

Forgotten Heroes 2020 - Vanguard


Bé, és aquella (oblidada) època de l'any de nou. Aquí estan els Herois Oblidats!

Well, is that (forgotten) time of the year again. Here they are the Forgotten Heroes!

Aquest any, la meva primera entrada és un semi-desconegut heroi provinent de la editorial Image Comics: VANGUARD!

This year, my first entry is a semi-unknown hero from Image Comics: VANGUARD!

Vanguard és un superheroi de ficció que van crear Gary Carlson i Erik Larsen per a l'antologia autoeditada de Carlson, Megaton. Vanguard és un alien blanc amb antenes petites al que se li ha donat l'ocupació de la vigilància de la terra, que és vista pels alienígenes com un lloc avorrit amb poques possibilitats de que passi alguna cosa. El seu únic company és un sarcàstic robot cicloptic i els seus androides canviaformes, encara que ràpidament va desenvolupar una relació amb una periodista anomenada Roxanne Wells.

Vanguard is a fictional alien superhero created by Gary Carlson and Erik Larsen for Carlson's self-published anthology Megaton. Vanguard is a white alien with small antennae who has been given the unenviable job of guarding Earth, which is viewed by the aliens as boring with little chance of anything happening. His sole companion is a sarcastic, hovering cycloptic robot and their morphing androids, though he quickly developed a relationship with a reporter Roxanne Wells.


En aquest cas, la conversió ha estat molt senzilla: He utilitzat el cos del Sinestro #060 de Heroclix DC75h Anniversary amb el cap d'un Kovoss Kryptics, de Dreadball.


In this case, the conversion has been very simple: I used the body of Sinestro #060 from Heroclix DC75h Anniversary with the head of a Kovoss Kryptics, from Dreadball.


I aquest és el resultat:

And this is the final result:




No hay comentarios:

Publicar un comentario